______________________________

Επιστροφή σε ilioupolo.gr

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

WP. 4 : ΣΚΟΥΦΙΑ

WP. 4.1 Τα σκουφιά θα είναι διαφορετικού χρώματος, εκτός από κόκκινο, όπως εγκριθεί από τους διαιτητές, αλλά επίσης να είναι διαφορετικό από το χρώμα της μπάλας. Η μια ομάδα, αν οι διαιτητές το ζητήσουν, μπορεί να φορέσει άσπρα ή μπλε σκουφιά. Οι τερματοφύλακες θα φορούν κόκκινα σκουφιά. Τα σκουφιά θα δένονται κάτω από το σαγόνι. Αν ένας παίκτης χάσει το σκουφί του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτός θα το αντικαταστήσει στην επόμενη κατάλληλη διακοπή του αγώνα, όταν η ομάδα του έχει την μπάλα στην κατοχή της. Τα σκουφιά θα φοριούνται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

WP. 4.2 Τα σκουφιά θα είναι εφοδιασμένα με εύκαμπτα προστατευτικά αυτιών, τα οποία θα είναι του ίδιου χρώματος με τα σκουφάκια της ομάδας, εκτός του τερματοφύλακα που πρέπει να έχει κόκκινα προστατευτικά.

WP. 4.3 Το μέγεθος των αριθμών που θα έχουν τα σκουφιά θα είναι 0,10 του μέτρου ύψος και από τις δυο πλευρές. Ο τερματοφύλακας θα φορά το σκουφί αριθ. 1 και τα υπόλοιπα σκουφιά θα αριθμούνται από 2 μέχρι 13. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα φορά ένα κόκκινο σκουφί με το νούμερο 13. Στη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες δεν επιτρέπεται να αλλάζουν τον αριθμό του σκουφιού τους, χωρίς την άδεια του διαιτητή και χωρίς αυτό να γίνει γνωστό στη γραμματεία.

WP. 4.4 Στους διεθνείς αγώνες, τα σκουφιά θα φέρουν στο εμπρός μέρος το διεθνή κωδικό της χώρας ο οποίος αποτελείται από τρία γράμματα. Θα μπορούν ακόμα να φέρουν και τη διεθνή σημαία. Ο κωδικός της χώρας δε θα είναι μικρότερος από 0,04 του μέτρου σε ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας για λάθη στην μετάφραση του Κανόνα από τα Αγγλικά ή για την ερμηνεία του